Saturday, August 20, 2011

Buke pose kuzaimi & Co.


oraite ! dah bulan ramadhan kan of course la ada majlis berbuka puasa. so ni 1st time berbuka puasa dengan company tempat aku praktikal "KUZAIMI & CO" bersama dengan branch area KL dan Associate dia lah kan.. aku sendiri  tak kenal mereka2 tu.. haha. so skang nak bagitau yang staff kuzaimi & Co ni x bape nak rapat dengan budak practikal. knp? tak tau la .. ktrg x ley ngam dengan staff tu even tak bape ramai staff dia kn and company kecik tp tak der keserasian  ye ! tapi x der la sampai terpinggir.. just x rapat sangat la.. what ever la kan yang penting aku buat keje aku and tinggal 1 month je lagi kat situ..  okeyh ! kita layan pic bawah ni okey.. chill ~


 wif kak hanim .. kak anem pon praktikal jugak. so kite bek ngan dia je la.. pe2 hal pasal ofis tu ktrg share.. mngumpat? ade la sket .. hahaha .. kn kak anem kaannn~~ 


kak anem wif shahir < praktikal student >





ce teka sape.. vokalis kum. nasyid UNIC .














wif kak ecah .. secretary kuzaimi & co.. 


wif kak anem, kak zai, kak murni & me ! yeaah! 







ade lagi sbnar nye staff kuzaimi & co.. tp dorang x nak begambar.. sedeyh! huhu.. never mind la .. hihi.. 

buffet ! so kita makan sampai lebam ! esok nye x payah sahur agy .. haha.. 




2 comments:

  1. syhhhh!!!! bab ngumpat tu kene diam2..hehe...bukan ngumpat la..sesi meluahkan perasaan je..tapi xsuke bile part tinggal 1 month je lagi......benci ah...

    ReplyDelete
  2. ahahaha..nak wat cane 1 month je lagi.. hihi.. jgn jelez taw !

    ReplyDelete